Onze diensten

U kan bij ons terecht voor volgende diensten:

Web

Onze hoofdactiviteit is het ontwikkelen van websites en webtoepassingen. Wat er onder websites kan verstaan worden, is duidelijk. Elke onderneming heeft er wel een. Een webtoepassing klinkt daarentegen minder bekend in de oren. Wanneer je bijvoorbeeld je klanten online wil beheren en dit via je browser wil doen, spreken we van een webtoepassing.

Desktop

Naast webtoepassingen zijn er ook desktoptoepassingen. Dit zijn toepassingen die op je eigen toestel draaien. Dit kan je zowel het voornaamste voor- als nadeel noemen. Een voordeel, omdat je zeker weet dat de gegevens enkel via de toepassing op dat toestel beschikbaar zijn. Een nadeel, omdat je dan bijvoorbeeld niet even snel via de smartphone een opzoeking kan doen.


IT-Advies

Ook voor IT-gerelateerd advies kan u ons raadplegen. U wil een nieuwe computer aanschaffen, maar twijfelt tussen PC of Mac? Wij zetten alles voor u op een rijtje om de keuze te vergemakkelijken. Ook voor de effectieve aankoop van het toestel kunnen wij u bijstaan.


Opleidingen

Naast zelf aangeboden diensten, bieden we via een bevriende onderneming ook opleidingen aan. U kan bij hen terecht voor het gekende Adobe Dreamweaver, tot minder gekende pakketten als Adobe Muse & Edge. Bij interesse kan u contact met ons opnemen, waarna we u met hen in contact brengen.